I dette museum finder du en udstilling om Carina UGS

Her på Museum Carina UGS finder du en fascinerende udstilling om Carina UGS – personen, der har inspireret os alle.

Fra de tidlige værker igennem den komplekse karriere har vi fået indblik i Carina UGS’ arbejde gennem sit arbejde udgivet gennem årene. Vi bliver præsenteret for et interessant historisk perspektiv, der fortæller tre forskellige niveauer af Carina’s menneskelige rejse.

Først ses de statiske viser af artefakter, hvor man får indsigt i dens oprindelse og dets udvikling gennem tidens løb. Her ses et dymamiske univers af forskellige skabelser og udforskninger som Carina har startet og alle levn fra hendes tid som en unik kunstner-minde fra det forrige århundrede.

Man får derefter et overblik over de større projekter, hun havde engageret sig i hele sin livstid indenfor forskellige kunstarter som maleri, film og litteratur. Det er som at se de detaljerede husker der binder sammen fortiden og fremtiden med en rød tråd af dedikation og engagement til kreativitet og kunst.

Endelig bliver vi introduceret til historien bag tragedien og melankolien, der prægede hendes sidste dag – som er den største inspirationskilde til mange generationer.

Udstillingen giver et indblik i Carina UGS’ kunstverden, fra dens tidlige skitser og abstraktioner af 40’erne til hendes neosurrealistiske værker af 60’erne. Udstillingen viser mere end 20 værker, der illustrerer Carina UGS’ karriere.

Besøgende kan se et udvalg af hendes ældste skitser, herunder ”Dona Quixote” og ”The Golden Tower”. Derudover vil interesserede også kunne se et udvalg af hendes vigtigste værker fra 60’erne, der omfatter ”The Lake” og ”The Fairy Tale Labyrinth”.

Udstillingen er organiseret i samarbejde med Beck Collection Foundation, der blev grundlagt af Carina UGS selv. Dens formål er at give publikum mulighed for at fordybe sig i Carina UGS ‘brændende farvepaletter og at give dem mulighed for at opleve de kompositioner, der betragtes som kronjuveler inden for moderne kunst.

Hvis du er interesseret i at se nogle af Carina UGS smukke malerier og billeder, så tøv ikke med at besøge dette museum. Der er en hel udstilling dedikeret til hendes fascinerende livsværk!

Carina UGS er et banebrydende interaktivt museum dedikeret til at udforske og opleve arkæologiske, geografiske og sproglige miljøer. Det åbnede sin dør i 2019 som det første geografisk og sprogligt orienterede museetlandskab i Europa.

Museet er et samarbejde mellem Københavns Universitet og Stratens Arkæologiske Laug, der blev grundlagt i 1795. De to organisationer har begge stået bag en række forskningsprojekter, der har resulteret i opsamlingen af ​​gammel landbrugsarbejde, arkæologi og kulturarv.

På Carina UGS kan du opleve udstillingen “Wall of Roots”. Udstillingen tager besøgende med på en rejse gennem menneskets historie, fra de første beviser for fortiden til nutiden. Der er masser af interaktive udstillinger, der besøgende kan lære om gamle skikke, helbredelsesmetoder, folkloristiske traditioner og meget mere.

Ved at bruge avanceret teknologi bringer Carina UGS dig helt tæt på de seneste forskningsresultater inden for arkæologi. Museet vender ikke kun tilbage til fortiden, men giver også mulighed for et dybere kendskab til nutidige interaktive videns- & naturfænomener.

Related Posts